Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Нефтохимик отпадна от Аматьорската купа в голова фиеста
Автор: Екип Burgas24.bg 17:31 / 25.11.2009Коментари (12)2019
© Burgas24.bg
Нефтохимик отпадна в Зоналния финал от турнира за Аматьорската купа. "Шейховете" загубиха от Равда с 5:3 в атрактивен двубой, игран на стадиона в Несебър. Още първото полувреме домакините поведоха с 2:0. След това двата отбора си размениха един след друг по 3 гола - на 3 пъти "зелените" намаляха разликата до 2:1, 3:2 и 4:3, но Равда връщаше попаденията и в крайна сметка двубоя завърши 5:3. На два пъти се разписа Милен Георгиев, един гол добави и Антон Спасов.

"Много слаба игра показахме в дефанзивен план, сякаш играхме без защита. Вратарят също допусна грешки, за това получихме толкова много голове. Почти всяка тяхна атака беше гол", каза след края на срещата старши-треньора на Нефтохимик Димитър Стойчев пред репортер на Burgas24.bg и добави: "Сега се готвим за Созопол и се надяваме да получим финансиране, за да изградим по-боеспособен отбор през пролетта. Ще видим дали от общината ще изпълнят обещанията си", добави още Стойчев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тихо гагаузки тихо, само не ми казвай че Варна е големият футболен град.За мен футболен град се асоциира с публиката на този град,а вие определено публика нямате.ПУБЛИКА ИМА ЛЕВСКИ, ЦСКА, БОТЕВ И ЛОКО ПЛОВДИВ-ТОВА Е ИСТИНАТА.Смея да твърдя че и Нефтохимик за краткия период от създаването си под това име има добра фенска маса.Преди 10 години на стадиона идваха по 30 000, а вие 30 000 не сте събирали от кажи кога....На "Юрий Гагарин" преди 30 години сигурно.Никой не ви отрича успехите/титлите/
0
 
 
ахахахаха путарляк смени дилара, лъхаш... ВСИЧКИ ШАРАНИ ИМАТЕ СПЕЦИАЛНА ПОКАНА ЗА МАЧА НИ В НЕДЕЛЯ, ЩЕ ВИ ПЛАТИМ 1 МАРШРУТКА ДА ВИДИТЕ КОЛКО МАЗУТИ ЩЕ СМЕ С/У СОЗОПОЛ :) :) :)
0
 
 
а тъка съсредоточетесе в спасението си във в група хахах и няма влизане и няма влизанеееее и мазута във в имазута във в и няма влизанеееее
0
 
 
И в Я група да сме пак си обичаме отбора и събираме повече публика от вашия комичен отбор. Бургас пее само НАФТА Е-Е!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Цанко Цанков с нов опит за световен рекорд за 120 км плуване в Дунав
Букмейкърите имат категоричтен фаворит на Сити - Интер
Григор Димитров победи Новак Джокович пред 12 хиляди в София

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: