Камбуров: Не казвам сбогом! Не е лесно да се разделиш с една голяма любов!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:40 / 11.02.2022
588
Рекордьорът по голове в българския елит Мартин Камбуров използва личния си профил в Инстаграм, за да благодари за позитивната енергия, която е получил от приятели и последователи в социалната мрежа. Нападателят направи и много важно уточнение, че не казва сбогом на любимата игра, а само довиждане.

Публикуваме без редакторска намеса изявлението на Императора:

Скъпи приятели,

вчера беше много особен ден за мен. Обявих раздяла с едно от най-любимите неща в живота ми. Не е лесно да се разделиш с една голяма любов, каквато за мен е футбола. За мен той бе ежедневие в почти целия ми съзнателен живот.

Искам да благодаря за всичката позитивна енергия, която ми пратихте. 

И да ви кажа, че не казвам сбогом, а само довиждане на любимата игра. Защото тя винаги е била и ще бъде част от мен. Тепърва ще реша по какъв начин.

Сега е време да обърна внимание на най-близките си, които бяха най-ощетени от любовта ми към футбола. Дълбок поклон на всички от моето семейство за подкрепата и разбирането им.

Бъдете здрави!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).