Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Ръководството на „Черноморец - Бургас” призовава феновете към цивилизована подкрепа по европейски образец
Автор: Екип Burgas24.bg 17:49 / 10.11.2009Коментари (5)910
©
Ръководството на "Черноморец Бургас" призова феновете да се държат цивилизовано и по европейски начин по време на домакинските срещу на стадион Лазур. "Афиширан активно и последователно от самото начало на сезона, призивът на ръководството на „Черноморец - Бургас" към публиката за цивилизована подкрепа на отбора, според най-добрите европейски образци, стана болезнено актуален след последния мач с „Литекс". Тогава към съдиите бяха отправени реплики, като израз на бурно негодувание срещу тенденциозните отсъждания на реферите в ущърб на „акулите", се казва в призива на ръководството на клуба към феновете.

"Хората по трибуните действително имаха основание да изразят гневните си реакции, ала начинът по който го сториха не е най-удачният, защото не носи полза, а напротив - нанася щети на бургаския клуб. Така и футболистите ще бъдат затруднени допълнително в преследването на желаната победа, и бургаските зрители могат да бъдат лишени от възможността да наблюдават своите любимци в европейски условия на стадион „Лазур".

Публиката на „акулите" открай време се слави като една от най-толерантните и с европейско поведение в страната. Реноме, което е доказано и утвърдено във футболните среди и ако е било помрачавано, то е било само в много редки случаи. Ръководството на „Черноморец - Бургас" се надява и случилото се на мача с „Литекс" да попадне в графата „изключително редки инциденти". Затова обаче е необходимо и реферите да бъдат в тон с европейската атмосфера и „Феър плея" в най-популярната игра.

Бургаският клуб е поел твърд курс към приравняване с европейските стандарти и поведението на публиката следва да е в унисон с този курс, защото зрителят е един от най-важните елементи в най-популярната игра.
Агитката вече демонстрира тенденция към масовизиране и стремеж към разнообразяване на хореографията и средствата за визуално - слухова подкрепа на любимците си. Ето това са позитивните новости, които хората от трибуните налагат като стил на поведение по време на футболните мачове.

Спортно - техническият щаб на „акулите" призова всички, които обичат отбора на „Черноморец - Бургас" и футболната игра, да продължат с цивилизованата си и безрезервна подкрепа на отбора във всеки мач, като изразяват това по начин достоен за уважение и подражание.

Новия път, по който е поел отбора, задължава феновете да се държат като европейци", завършва призива си към феновете спортно - техническото ръководство на отбора.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За пореден път се убеждавам, че освен ръководството с техните елементарни призиви, и феновете на Ч-ц са с доста лек умствен багаж. Речника им се състои от 20-30 думи и пишат коментарите си, като съставят различни комбинации с тези думи (предимно обиди и псувни). Така че, можете да си пишете глупостите тука, но никой няма да ви отговари и да пада до вашето интелектуално ниво. А, и е адски тъпо да си говориш с някакви отворени анонимковци.
0
 
 
"европейски образец ", "европейски начин ", "европейски образци", "европейски условия ", "европейско поведение ", "европейската атмосфера", "европейските стандарти", "като европейци". Незнам кой е писал този призив към феновете, но разбирам, че е с доста ограничен умствен багаж. И това се повтаря всяка седмица по два-три пъти. Жалка "европейска" картинка. По-смешен футболен клуб и без никакво достойнство в България няма, а са тръгнали към Европа... Да играете в Шампионска лига, на празни трибуни дано!!! С тази клетва ви проклина цял Бургас...
-1
 
 
а ти си неграмотен клошар?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: