Балъков: Доволен съм от първото полувреме

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:27 / 25.10.2009
1066
Старши треньорът на Черноморец Красимир Балъков сподели след победата с 2:0 над Ботев, че е доволен единствено от играта на своите момчета през първото полувреме.

„Определено съм много доволен от първото полувреме, а второто - типично за такива ситуации. Много се говореше за Ботев, дали ще дойдат, няма ли, имат ли пари, нямат ли, за жалост се отпуснахме през втората част, докато Ботев показа зъбите си. Показа самочувствие, но ние успяхме да задържим резултата и заслужено победихме", сподели Краси Балъков.

„Подценяване няма тук. Това е психология. Нормално е в някои от ситуациите футболистите да не дадат максимума от възможностите си. Ще си поприказваме след мача.Все още не знам какво е състоянието на Мартин Тошев. Дано да няма нищо счупено", добави треньорът на Черноморец след мача, коментирайки получилия контузия Тошев през второто полувреме, когато бе заменен от Крумов.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).