Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Новият фенклуб на „акулите” отвори врати
Автор: Екип Burgas24.bg 16:05 / 22.10.2009Коментари (14)3922
Мениджърът Красимир Балъков преряза лентата на церемонията по официалното откриване на новия фенклуб на „Черноморец - Бургас". Постройката от алпийски тип се намира на „пъпа" на Бургас - в непосредствена близост до символичния за града площад „Тройката". Фенклубът, който се нарича „При акулите", беше оборудван и ремонтиран на доброволни начала от самите привърженици. Те и „Черноморец" ще си поделят плащането на наема за помещението.

„Вече си имаме дом, което беше наша лелеяна мечта. Дано посетителите са толкова много, че да ни бъде тясно", пожела си на откриването един от най-върлите фенове Чавдар Николов, известен с прозвището Цацата.
„Феновете са много важна част от играта. Пожелавам им заедно с тях да жънем успехи в бъдеще", отвърна Балъков, преди да пререже лентата. На церемонията по откриването присъства и изпълнителният директор на „Черноморец - Бургас" Фреди Бобич. Десетки ентусиазирани фенове присъстваха на събитието, което беше гарнирано с коктейл и премина в непринуден диалог.

Привържениците посрещнаха с бурна радост поредния подарък от футболистите. Секторът с агитката вече ще разполага със супермощен мегафон. Преди това феновете бяха „въоръжени" с тъпан, знамена и транспаранти. Футболистите по собствена инициатива събират пари и купуват артикулите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
блу сити изчезни от нашия форум не те искаме тука!!!!
0
 
 
така е батка така като гледам ние май сме горе долу набориберое когато станаха шампиони.И на следващата година гостуваха на черноморец те поведаха ние изравнихме от дузпа отмениха ни гол,но в крайна сметка ги бихме 2-1 с гол накрая .Каква радост и каква манифистация беше цялото движение беше блокирано на колене пред альошата бяхме:-) пред хотелБългария пяхме цялата улица тогава 9 септември ръкопляскаше и накрая дойдоха ченгетата и се разбягаха всички бях на 12 тогава.А сега какво пълно е със малки момченца които знаят само да чупят и да плюят да всяват омраза м/у феновете защо?Защо не бъдем пак задружни като преди да се появят разни смешни кежуалчета защо е това деление на фенове не сме някакъв мегаполис че да се делим горе долу се познаваме всички и смело мога да твърдя ,че с по големите нафтаджии нп.даже си пием бирата заедно,но уви навъдиха се разни елементчита които развалят всичко.Замислете се господа фенове и фенчета кой е по правилния път този на омразата или на обединението.BLUE SHARKS FOREVER. P.S.Батка много хубаво му го каза успех и за в бъдеще.Май няма да ти отговори или поне не може:-)
0
 
 
Точно заради такива олигофрени като този тъпанар дето се прави на велик точно над предния ми коментар целия град ви мисли за лумпени и наркомани и започват да ви мразят все повече и повече.Няма да ни закачал клубчето хахаха страшен герой си бе глупако еала закачай нас не клубчето пубертет пъпчив си и това го доказваш с писанията си.Точно от такива малоумници нямате нужда господа колеги фенове на нафтата.Много от вас мислят като мен за единен Бургас и обединение което трябва да направим за да станем по силни и да треперят другите от нас когато им гостуваме или идват тук.Айде успех навсички истински фенове,а не псевдо кежуали като тоя шапшал.BLUE SHARKS FOREVER
0
 
 
и вие можете да го направите но докато има такива като някои по надоло само да плюят и да правят мизерии няма как да стане трябва да сме заедно а не да се бием и псуваме ето аз лично 2 седмици бачках за този фенклуб и не само аз и ето успяхме защото сме единни и никой от нас не се прай на нешо повече от другия и сега с кеф отивам да си пия биричката и да си гледам мача а те др. нека си плюят не ми пречат,но ще си стоят в къщите си и по разни измислени завидения макар че този фенклуб е за всички бургазлии няма значение клубната принадлежност.Айде съсздраве.BLUE SHARKS FOREVER
0
 
 
това за наема е абсурд! най-богатия в българия не може да плати наема!? да беше обещал поне символично до края на футболния сезон или нещо подобно! браво на феновете! събев ти си гнида!!!!!
0
 
 
Ся ако ми кажете защо ПЛУЕТЕ хората са вложили ТРУД в това да направят 1 място хубаво за тях!!!Място където дори и обикновения ген може да надникне!!!По-добре да измислите нещо подобно на НАФТАТА отколкото да чакате нова тема да плуете!!!За ЕДИННЕН Бургас!!!МОЩНО НА СТАДИОНАААА!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: