Мото-асът Росен Тончев стана баща на дъщеричка Ангела

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:04 / 13.10.2009
6896
Асът на "Несебър Мото" - състезателят Росен Тончев, вече е горд баща на момиченце - Ангела. Дъщеря му се роди на 12 октомври в столицата, ден след като Тончев грабна сребърната купа в най-престижното състезание в света - "Световна купа на нациите". То се проведе в неделя на пистата "Долна Митрополия" край Плевен.

Ангела е първата дъщеря на 29-годишния състезател. Майката Виктория и бебето се чувстват отлично. Малката госпожица е "висока" 53 сантиметра и с тегло 3450 грама.

Несебърският клуб е горд с най-новото си попълнение. Ангела ще бъде закърмена в шампионски дух, шегуват се състезателите. Дъщерята на Росен Тончев носи името на дядо си - бащата на състезателя Ангел Тончев, национален шампион по мотокрос.

Ден преди да стане баща, Росен Тончев вдигна сребърната купа на нациите на състезанието на пистата "Долна Митрополия". Несебърският състезател е част от националния отбор по мотокрос и има основна заслуга България да извоюва престижното второ място в състезанието.

Росен Тончев с "КТМ" представя България в националния отбор в най-големия клас - "S open". Гордостта на "Несебър Мото" тази година завоюва с уменията си трите възможни приза - той е носител на Национална, Източноевропейска и Европейска купа по супер мото. Само две точки разделиха националния ни тим от трофея, който изненадващо отиде при отбора на Германия. За българския тим това е най-доброто класиране в историята. Миналата година на същата писта пилотите ни завършиха трети. Домакин на следващото издание на купата на нациите през 2010г. ще бъде Франция.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).