Потрошиха фенклуба на Черноморец - обвиняват фенове на Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (26)
11:26 / 09.10.2009
2862
Тази нощ около 4.00 часа неизвестни вандали са изпочупили прозорците на помещението, където ще бъде фенклубът на Черноморец, съобщиха за БТА от организацията "Сините акули". От фенклуба са информирали полицията и медиите в града и в столицата. Те изразиха опасенията си, че е възможно това да е дело на привърженици на другия градски отбор - Нефтохимик.

Офицалното откриване на фенклуба трябваше да се състои в близките дни. Помещението се намира в центъра на Бургас, до Дома на културата на Нефтохимика, и само на метри от Областната дирекция на полицията.

Заведението ще носи името "При акулите" и в момента вървеше обзавеждането и аранжирането със стари клубни знамена и архивни фотоси.

"Не приемаме c подобен род действия да решават спортни спорове. Ние сме твърдо против такива актове и се надяваме, че злосторниците ще бъдат заловени", коментира Димитър Петков от фенклуба на Черноморец.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).