Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Потрошиха фенклуба на Черноморец - обвиняват фенове на Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 11:26 / 09.10.2009Коментари (26)2861
Тази нощ около 4.00 часа неизвестни вандали са изпочупили прозорците на помещението, където ще бъде фенклубът на Черноморец, съобщиха за БТА от организацията "Сините акули". От фенклуба са информирали полицията и медиите в града и в столицата. Те изразиха опасенията си, че е възможно това да е дело на привърженици на другия градски отбор - Нефтохимик.

Офицалното откриване на фенклуба трябваше да се състои в близките дни. Помещението се намира в центъра на Бургас, до Дома на културата на Нефтохимика, и само на метри от Областната дирекция на полицията.

Заведението ще носи името "При акулите" и в момента вървеше обзавеждането и аранжирането със стари клубни знамена и архивни фотоси.

"Не приемаме c подобен род действия да решават спортни спорове. Ние сме твърдо против такива актове и се надяваме, че злосторниците ще бъдат заловени", коментира Димитър Петков от фенклуба на Черноморец.

Източник: Sportal.bg

Още по темата: общо новини по темата: 3
04.03.2010
22.01.2010
09.10.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО ПОБЕДАТА,ХАХАХАХА,ОТИВАЙТЕ СИ В КОМЛУКА НО СВОЯ СТАДИОН ВЕ ШАРАНИ,ЩОТО ЧАК ДО ПЛАЖА МИРИШЕ НА РИБА.ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО СКОРО ЩЕ ИМА ВЕНДЕТА РЕЗАЦИ
0
 
 
кво ще ни измъчвате ве розови пантерки черноморец го е имало преди вас и ще го има и след вас (като се закриете сами което ще стане в най скоро време )както е тръгнало вие от големите фенове 30бр.сте станали 10бр.и така всеки ден ще е така до победата:))))мазутчета гадни.BLUE SHARKS FOREVER
0
 
 
Аз няма да правя коментар на случилото се-по долу се изписаха много неща. Само ще кажа че на ръководството на ПСФК "Черноморец-Бургас" Бургас-съвсем скоро ще му се наложи да отговаря на доста (и то неудобни) въпроси. И на най-непросветения е ясно че 2-3 счупени стъкла не могат да се сравнят с гаврите извършени срещу един футболен клуб ,донесъл ВСИЧКИ досегашни успехи на града , клуб с голяма обществена подкрепа в града ,и с много симпатизанти в цялата страна. Искам да попитам само феновете на т.н. ПСФК Чц БС-едно нещо: Преди 10-15 години имаше фен-магазин на ПФК ЧЕРНОМОРЕЦ Бургас-до колкото си спомням беше някъде на пл. "Булаир"- ЗАЩО НИКОЙ ТОГАВА НЕ ПОСЕГНА НА ТОЗИ МАГАЗИН ?????
0
 
 
Футболът в БУРГАС се затрива не от футболни президенти и треньори ,а от пъпчясали изроди,чиито родители са дошли в БУРГАС от село.Селски кретенчета, истинския БУРГАЗЛИЯ не дели Черноморец от Нефтохимик , а е привърженик и на двата отбора.БУРГАС не нито син,нито зелен.И Черноморец и Нефтохимик са отбори на БУРГАС и от това следва,че всеки който се чувства БУРГАЗЛИЯ трябва да подкрепя и ДВАТА БУРГАСКИ отбора.
-1
 
 
В конкретния случай не подкрепям действията на извършителите - действали са ТВЪРДЕ МЕКО! Черноморец извършиха прекалено много престъпления срещу футбола в Бургас, за да си мислят че ще могат да съжителстват мирно и тихо с истинския отбор в града. Само не започвайте да ми пеете песента, че феновете на Нефтохимик са вандали и простаци - вандализъм е закриеш цяла детско юншеска школа и да оставиш стотици деца без отбор!
0
 
 
Най-отговорно заявявам, че Фенклуб на Левски гр.Бургас "Лазурски хулигани" няма НИЩО общо със случая. От други коментари ще се въздържа, защото съм им обещал.
0
 
 
добре ама тва ли е начина тва е малоумна постъпка на лапета и сега тва ши е страшна гордост за тях ама като ги набарат недай си боже да сме 1 ние не куките е тогава друга песен ще пеят нали?
+1
 
 
това е да си малоумен мазут зависта е голяма като не могат да си направят сами.това е една лапешка постъпка от страна на група наркомани които си мислят че са фенове ама рано или късно ще ги намерим и тогава мъка ми е какво ще им се случи защото това са малки гейчета не вярвам някой от по големите да го е направил
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: