Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Терените на кампуса „Гнездо на акули” са пред завършване
Автор: Екип Burgas24.bg 14:34 / 29.09.2009Коментари (3)2891
Без прекъсване продължават строителните дейности на новата база на „Черноморец - Бургас" Гнездо на акули, която се изгражда до бургаския квартал Сарафово. Над 70 работника и 30 строителни машини и механизация, с ускорени темпове изграждат първата специализирана база за футболистите от различните формации на „акулите", проектирана по европейски модел.

В момента се полагат тръбите за отводняването на първи терен в новата база. Те ще служат за отвеждане на дъждовната вода при обилни дъждове и напояване на терена. Тази вода ще се отвежда до специално изградената в обекта локална пречиствателна станция, изградена и отговаряща на всички европейски изисквания.

На останалите два терена се прави нивелация и подготовка за следващия етап, който е именно поставянето на тръбите. След като тези процеси завършат, което ще стане в съвсем кратки срокове, започва поетапното полагане на специалната дренажна система. Тя се прави по най-съвременна технология с няколко вида чакъл, поставени по специален начин, който да позволява винаги, както безпроблемното оттичане на водата, така и оптимално съдържание на подпочвена влага, за да се поддържа тревата във възможно най-добро състояние.

Вече е трасиран и теренът, на който предстои да се изгради сградата на базата. Насипан е чакълът на основните пътни артерии в обекта. Започва и изграждането на оградата на спортното съоръжение. Според хората, които работят тук, сроковете които е определило ръководството на бургаския клуб за влизането на базата в експлоатация ще бъдат спазени безусловно. Това означава, че през пролетния полусезон, отборите от различните формации на „Черноморец - Бургас" ще могат да влязат в своя нов дом и да се готвят за изявите си в първенствата на страната при отлични условия.

Още по темата: общо новини по темата: 27
09.11.2010
16.06.2010
27.05.2010
18.05.2010
22.04.2010
20.04.2010
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
къде са юношите черноморец набор 95 -нямаги всички ги изгониха от школата - къде са талантите който миналата година станаха 2 на първенството -нямаги- набутани и изхвърляни от черноморец а на тяхно място само на койчев - връзкарите
0
 
 
ПРЕСТАНЕТЕ !!!!!- Към всички зелени фенове:- Положението на отбора ни е критично! Не се занимавайте с "Черноморец' и феновете му,а насочете цялата си енергия към подкрепа на нашия "НЕФТОХИМИК" . Само с подкрепа като на първия мач(пълен до дупка стадион) можем да се противопоставим на "сините". Срещу всичко което имат те -ние имаме само ентусиазъм. Използвайте максимално единственото "оръжие' което имаме в борбата за спасение и просперитет на нашия клуб
0
 
 
завинаги акули не някакви псевдо фенове на някакъв искуствен шибан отбор МАЗУТИ ЗАГИНАХТЕ ОХЛюВИ
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: