Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Фенклубът на Черноморец със собствен пъб
Автор: Екип Burgas24.bg 18:15 / 22.09.2009Коментари (14)1643
©
Фенклубът на Черноморец ще открие новото си помещение, което се намира в центъра на Бургас, до две седмици, съобщи председателят на организацията Неделчо Харизанов. В момента там текат усилена ремонтна дейност, а целта е заведението да придобие типичния вид на британски футболен пъб, посветен на Черноморец. Заведението се намира зад Дома на културата на нефтохимика под улица "Васил Левски". Идеята на фенклуб Сините акули е да бъде окичено с архивни снимки от паметни мачове на Черноморец от 60-те години до днес, а също така и с фотоси на агитката, която е с най-сериозни традиции в цялата страна. Името на пъба ще бъде "При акулите", а целта му е да бъде дом на фенклуба Сините акули- фенорганизацията на Черноморец.

В същото време фенклуб Сините акули организира екскурзия за гостуването на Черноморец в София на Левски в неделя. В срещата от 6-ия кръг на първенството на А група бургазлии пристигат на стадион Георги Аспарухов с 16 точки, спечелени от 5 победи и 1 равенство, като този актив ги класира на 2-о място. Цената на екскурзията е 5 лева, а записванията са при председателя на фенорганизацията Неделчо Харизанов на телефон 0885 576265. От фенклуба обявиха, че няма ограничения в бройката, защото са в готовност да подсигурят достатъчно автобуси за транспорт.

Източник: Sportal.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За пореден път Подвиския е подведен от некадърни служители! Какво трябва да си завършил, за да проумееш, че КЛОШАРЯТ ПИЕ НАЙ-ДОБРЕ НАВЪН, ПОД ОТКРИТО НЕБЕ, СВОБОДЕН И ВПЕРИЛ ПОГЛЕД В ЗВЕЗДИТЕ?!? Освен ако просто не са решили по примера на стадиона да преименуват Охлюва на Шарки'с Пъб..."фотоси на агитката, която е с най-сериозни традиции в цялата страна" и "От фенклуба обявиха, че няма ограничения в бройката, защото са в готовност да подсигурят достатъчно автобуси за транспорт." - не помня откога не се бях смял така, PR-машината е прегряла и дава фира?!?;-)))))
0
 
 
Квото "се случи" и на "храма" ви ли? Пак празни приказки...
0
 
 
вие за това нямате щото сте толкова малко и толкова мижави чне си заслужава само да черпиш бедни клошари
0
 
 
За стадион Лазур всички в Бургас трябва да сме благодарни на Порточанов. Когато Събев построи чудото невиждано Черноморец Арина, тогава ще може да каже, че е започнал да прави нещо за бургаския футбол. Как обаче ще изкупи вината си за "убийството" на Нефтохимик не се сещам. Що се отнася до Йоан Костадинов не забравяйте, че той зачисли Ч-ц на общинска издръжка и носи заедно със Събев вина за унижаването на Нефтохимик. Стадиона е собственост на Петрол холдинг защото БГ законите позволяват на назначени бизнесмени като Събев да продаде на себе си нещо което не е купил. След време ще го разберат и във ФК-919. За "мижавите" ни победи срещу някои отбори точно от Ч-ц нямат право да коментират, когато ни надминете тогава ще имате морално право да говорите по футболни въпроси. Дотогава гледайте снимки и слушайте разкази за това как се печелят тия "мижави" победи.
0
 
 
Абе 95% фенове на Нефтохимик,защо не поканите Ивайло Дражев да ви стане собственик и да ви издържа в "Б" група?Нали толкова много е дал на футбола в града ни този човек?Моля се с двете ръце да видя Нефтохимик с президент Ивайло Истината.Само,че незнам тогава дали и седалките на стадиона ще ви смени.Все пак Йоан го няма вече.А друго какво направи Ивайло,че нещо не се сещам?А да!Закри един 90 годишен отбор.Тогава вие 95% фенове на Нефтокомик празнувахте нали?Ай сега киснете в Долно Езерово и ближете на Ивайло Дражев.....А за стадиона в Лазур се сърдете на Порточана.Ония дето цоцаше от завода и заради него дето имахте по две победи срещу Витоша и ЦСКА.ХАХА.Нефтохимик с президенти Ивайло и Порточана.
0
 
 
щте видим лек но не ми се вярва аз мисля че ще имаме доста успехи пък и пъбче супер ще се събираме и ще празнуваме победите а те ще са много
0
 
 
ама първо си истъркайте мазута да не цапате и после си вземете вазелинче да не ви боли толкова като ви е**м
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: