Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Красимир Балъков: Очаквам „Денят на отворените врати” да се превърне в истински празник за децата на Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 15:15 / 17.09.2009Коментари (2)793
©
Това заяви мениджърът на „Черноморец - Бургас" Красимир Балъков по повод Деня на отворените врати, който ще се проведе тази неделя от 10 часа на стадион „Лазур". Той сподели, че най-малко 16 футболисти ще вземат участие в игрите с децата. Те ще бъдат разпределени на четири импровизирани игрища на официалния терен на стадиона, и там ще се провеждат футболните срещи и специалните тренировки, в които ще участват малчуганите.

Освен това всички останали футболисти ще дават автографи в специално подготвен павилион на стадиона. Талисманът на отбора акулата „Шарки" ще се снима с всяко дете, като за участниците има подготвени много приятни изненади. Много фирми също са пожелали да се включат в Деня на отворените врати, за да бъде празника за децата и техните родители още по-пълен.

Красимир Балъков дори се пошегува, че в игрите може да се включат и някои „пораснали" деца имайки предвид родителите, на които им се играе футбол. Той си пожела и изрази надеждата, тази инициатива да не дели привържениците на футбола в града, а да ги сплоти в името на бъдещето ни - децата на Бургас.

Още по темата: общо новини по темата: 4
20.09.2009
16.09.2009
11.09.2009
10.09.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Той си пожела и изрази надеждата, тази инициатива да не дели привържениците на футбола в града, а да ги сплоти в името на бъдещето ни - децата на Бургас. -Крадеца вика -"Дръжте крадеца!!!" Как да се сплотим когато именно той( и не само той) е в основата на сегашното разделение и омраза между феновете в града?! Краси,ти изпусна момента когато това можеше да стане. Ти почти унищожи единия отбор за сметка на другия а сега искаш сплотяване-все едно аз да ти счупя краката и ръцете,и после да искам да сме приятели?!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: