Турнир по тенис за любители стартира днес в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:10 / 12.09.2009
362
В Бургас днес и утре на кортовете в Морската градина ще се проведе турнира по тенис на корт за аматьори „Creditreform Open 2009". Състезанието, което се провежда с подкрепата на Община Бургас, ще протече в три схеми - мъже- единично, жени- единично и смесени двойки.

Организаторите са предвидили награди за всички участници като победителите ще получат трофеи и ще си разпределят награден фонд. Очаква се участие да вземат тенисисти от Бургас, Ямбол и Сливен. Финалите в отделните схеми ще започнат утре от 14.00 часа на 8 /центрлен/ корт.

Всички любители на тениса са поканени да присъстват на спортното събитие. "Creditreform Open" се провежда за пета поредна година и вече се е превърнал в традиционен турнир за любители в края на летния сезон. Подробности за турнира можете да научите на сайт http://www.tennisfans.bg. За да видите снимки от турнира от минали години посетете сайта http://open.creditreform.bg.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).