Артур Гилбер - специален гост на официалното откриване на новата база на Яхтклуб "Черноморец Бургас"

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
10:19 / 01.06.2021
1235
Артур Гилбер - Про Райдър N1 на Eleveight Kites бе специален гост на официалното откриване на новата база на Яхтклуб "Черноморец Бургас“ на 28 май 2021г. Въпреки недостатъчния вятър през последните дни, всички гости на церемонията имаха възможност да се насладят на неговите виртуозни скокове.

Артур Гилбер е само на 23 години, а вече от 10 години се занимава с кайт сърф. Мотивирал го е стремежът към силни усещания, фрий стайлът и, както той сам сподели, желанието да е постоянно във въздуха. Не случайно, спонсорите от Red Bull го наричат King of the Air! Планира да вземе участие в още по-големи международни състезания и форуми и да пътува много по света.

За първото си посещение в България сподели, че е впечатлен от топлотата, с която е бил посрещнат, красивата природа, и разбира се, забавлението, което е било на макс.

Получихме поздравления за новата база, която е изградена от екологични материали и това, което най-много го е впечатлило е близостта до морето. Сподели с нас, че бургазлии са късметлии с такъв спот, просто идваш и караш.

Пожелавам на всичките си нови приятели от Яхтклуб "Черноморец Бургас“, да се наслаждават на кайтинга и сбъднат организирането на голямо международно кайт състезание, заради чудесните условия, които бургаския залив предоставя.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).