Волейболният "ЛукОйл - Нефтохимик" чака Мартин Пенев

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:57 / 03.09.2009
452
Ръководството на "Лукойл - Нефтохимик" очаква в състава да се завърне националът Мартин Пенев. През миналото първенство посрещачът игра в руския "Локомотив- Изумруд" /Екатеринбург/. Сега той води преговори с ирански тим. Варненецът е получил предложение от тима на "Калех" /Урмия/. Ако нещата с иранците не се получат, Марто Пенев е готов да облече отново екипа на "Лукойл- Нефтохимик". Извън състава за новия сезон засега остава един от основните състезатели на бургаския тим. Подготовка с отбора не започна Петър Христов. Диагоналът има проблеми с оперираното коляно, заради което отсъства близо половин година от терена. След възстановителния период през март волейболистът започна тренировки с топка. Сега обаче заради здравословния проблем Христов ще премине нови медицински прегледи и ще пропусне част от подготовката. През изминалия сезон мястото на титулярния диагонал зае преотстъпеният за една година от "Марек Юнион Ивкони" Младен Младенов.

В предстоящото първенство в Националната волейболна лига старши треньорът на бургаския тим Северин Димитров ще може да разчита на национала Иван Станев, Петър Кирчев, Добромир Иванов, Венелин Кадънков, Александър Петков, Георги Димитров. От клуба водят преговори за привличането на двама нови състезатели, като единият със сигурност ще е чужденец.

От миналогодишния състав на "Лукойл-Нефтохимик" няма да играят Николай Николов, Андрей Николов, Калин Василев и Васил Стоянов. Андрей Николов очаква трансфер в тим от кувейтското първенство, а Васко Стоянов ще играе в Италия, в отбор от Втора лига.

Източник: в. "Компас"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).