Краси Балъков: Очаквам тежък мач срещу Спортист Своге

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:56 / 27.08.2009
1622
„Мачът със „Спортист" ще бъде от най-тежките за нас. Подобни отбори играят на максимума на възможностите си. Още повече, когато са новаци в групата. По-лесно е да излезеш срещу „Левски" и ЦСКА, защото срещу тях няма какво да губиш", заяви мениджърът на „Черноморец-Бургас" Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди поредния двубой от първенството на „А" група. В 4-тия кръг „акулите" приемат „Спортист" на стадион „Лазур" на 29 август /събота/ от 19 ч.

Балъков разполага с отлична информация за съперника. Той посочи, че гостите са корав и компактен отбор, който играе затворено в защита, насища средната линия и умее да контраатакува опасно. В редиците му има 4-5 млади таланти от школите на ЦСКА и „Левски", които горят от желание да доказват качествата си.

„Логично е ние да водим играта и да диктуваме темпото, като внимаваме „Спортист" да не добие самочувствие. Надявам се на стадиона да дойдат повече хора. Нашата цел е да победим, като направим добър спектакъл, за да привлечем повече почитатели на „Черноморец", добави бургаският мениджър. В петък следобед той ще определи групата от 18 футболисти, която ще се оттегли на режим в балнеохотел „Поморие".

Балъков има на разположение богат кадрови потенциал. От избора му отпадат само двама: наказаният капитан Траян Дянков и контузеният Енис Хайри. Вариантите за заместник на Дянков са свързани с имената на Венцислав Бонев и Георги Терзиев.

„Постигнахме целта си да създадем голяма конкуренция в отбора. Няма да ни е лесно да изберем 18-те в групата. Който остане извън нея, ще чака своя шанс и като го получи, не бива да го изпуска", каза наставникът на „акулите".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).