Милен Георгиев: Ще налагаме само бургазлии, подобно на Атлетик Билбао

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:33 / 25.08.2009
1561
Бъдещото развитие на Нефтохимик ще бъде на изключително професионално ниво, увери днес изпълнителният директор на "шейховете" Милен Георгиев пред репортер на Burgas24.bg. "Тази година определено само ще се обиграваме, тъй като доста изостанахме от другите отбори - когато те вече завършиха тяхната селекция, ние тепърва я започвахме. Не съм изненадан от първите две срещи и се получи това, което очаквах. Ще се борим за местата около пето-шесто", каза още играещият директор на Нефтохимик.

"Цялата идея за бъдещото развитие на клуба се върти около това той да е изцяло бургаски. На първо място ще налагаме само футболисти от Бургас и няма да има никакви чужденци в клуба, подобно на Атлетик Билбао където играят само баски. Основният ни спонсор - Евробилдинг е бургаска фирма, тениските които носим са на "Томи" - също бургаска фирма. Докато аз съм тук като изпълнителен директор, това ще е концепцията на Нефтохимик", разказа Георгиев.

В първите два кръга от шампионата на Югоизточната "В" група възроденият Нефтохимик записа победа над Хасково с 6:0 и загуба от Равда с 2:3. Тимът започва и участие в турнира за Купата на България. Първият двубой е срещу Созопол и ще се играе на стадиона в Созопол утре, сряда от 18 часа. Победителят се излъчва в един мач, а при равенство директно се бият дузпи.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).