Нефтохимик са на второ място във "В" група, въпреки разгрома

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:19 / 17.08.2009
3018
Независимо, че постигнаха разгромна победа с 6:0 над Хасково в дебютния си мач, прероденият Нефтохимик е на второ място в класирането на Югоизточната "В" група след първия кръг. Лидери в класирането са Гигант (Съединение, Пловдивско), които победиха с 7:0 аутсайдера в групата Габровница (Горно Сахране). Габровница обаче не е отбор, който може да бъде критерий за класата на лидерите в класирането. Нефтохимик със сигурност ще бъдат сред претендентите за първото място, въпреки изказванията и очакванията през дебютния сезон тимът да се обиграва и че ще завърши в средата на класирането. Може би най-сериозният конкурент на Нафтата ще бъде Марица. За разлика от "шейховете", които са най-вероятно най-опитният тим в групата, пловдивчани са най-младия състав, но показаха изключително качествена игра срещу Димитровград и победата им с 2:1 не показва огромната разлика в класите между двата тима. Други от сериозните конкуренти се очаква да бъдат Левски Стара Загора и Равда.

Класирането в Югоизточната "В" група ще може да следите в спортния раздел на Burgas24.bg - в дясната колона, както и в раздел Статистика. Единствено тук ще можете да намерите интерактивно класиране с резултати по кръгове и връзки към резултатите от целия сезон. Този уикенд не се изигра само един мач по програма - двубоят между Странджа-Металург и Созопол, а тимът на Хеброс Харманли почива. В идния кръг - тази неделя Нефтохимик гостува на Равда от 18 часа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).