Монтираха модерни седалки на скамейките на "Лазур"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:01 / 17.08.2009
789
Мащабната програма по въвеждането на най-добрите европейски достижения на стадион „Лазур" в Бургас, върви с пълен ход. Тази вечер длъжностните лица, треньорите и футболистите на двата отбора, които излизат в мач на стадиона, ще могат да усетят удобствата, които ще им предложат напълно обновените скамейки край футболния терен.

Местата за играчи и треньори са снабдени със седалки „Рекаро", а козирките над скамейките свеждат до минимум неприятните въздействия причинени от неблагоприятни атмосферни условия като дъжд и вятър. Седалките са с променящ се наклон, според желанието на всеки, както и с отопление за студените дни.

С това обаче амбициозната програма на ръководството на „Черноморец - Бургас" не спира. Съвсем скоро ще бъде обновен изцяло тунелът, през който ще излизат футболистите и съдиите за всеки мач от първенството. Предстоящо е изграждането на фен - шоп на територията на стадиона, откъдето привържениците ще могат да си купуват най-новите и актуални артикули на „акулите".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).