Фенклуб "Сини акули" призова: Послушайте Балъков

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:47 / 16.08.2009
1526
Фенклубът на Черноморец се надява, че занапред медиите няма да предават тенденциозно и с различна от официалната цел думи на старши треньора Красимир Балъков. Това изказване е провокирано от интерпретациите относно изказването му по повод билетите за мачовете. Така се създават евтини сензации, се казва в позиция на фенклуба, публикувана на официалната страница.

"Цялата идея на изказването на Балъков е, развитието на детския футбол да бъде подпомагано и от феновете на спорта. Защото утре за пореден път всички ще се вайкаме, че имаме слаб национален отбор и слаби школи, че взимаме чужденци на килограм, а не се замисляме, че реално за бъдещето на спорта трябва да помислим малко и сами", се казва в съобщението на фенклуба на Черноморец.

"В мача срещу Черно море "акулите" доказаха, че имат потенциала да играят страхотен футбол, който си струва да бъде гледан, дори и за нескромните цени на билетите. Фенклуба подкрепя инициативата и именно за това са закупени 100-те билета, като символ на общото сътрудничество в името на една идея".

100 билета са закупени от Фенклуб "Сини Акули" за мача срещу Локомотив (Пловдив). Те ще бъдат раздавани безплатно на феновете, желаещи да се включат в агитката, на традиционния вход за ултраси на стадиона.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).