Балъков хвали футболистите си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:04 / 12.08.2009
1912
На пресконференцията след първия двубой наставникът на „Черноморец - Бургас" Красимир Балъков не спести похвали за своите футболисти, които повече от 50 минути играха с човек по-малко, но успяха да съхранят крехката си преднина от един гол, пред евроучастника „Черно море". Играчите на бургаския тим показаха освен своите високи футболни стойности, така също и воля за победа, дух и мъжество и издържаха на натиска на гостите, които положиха всички усилия, за да предотвратят негативната за тях развръзка. Сред номинираните за Футболист на 1-вия кръг на "А" група са голмайсторите Ектор Гонзалес и Мишел Платини, както и Марсио Нуньо, Траян Дянков и Адриан Фернандес.

Днес сутринта петима футболисти на „Черноморец" тренираха на стадион „Лазур" преди основният състав да се събере за първо занимание през седмицата. Това бяха Георги Божилов, Георги Чиликов, Пламен Крумов, Георги Терзиев и Пламен Колев. Последните двама взеха участие в мача на дубльорите между „Черно море" и „Черноморец".

За следващия кръг от шампионата срещу тима на „Локомотив" Пловдив, от групата ще отсъства наказаният за една среща Нилтон. Все още старши - треньорът Красимир Балъков не може да разчита и на капитана Пламен Крумов, но всички останали футболисти ще бъдат на разположение на наставника.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).