ЛукОйл Нефтохимик без национален пом. треньор и шампион на Италия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:46 / 11.08.2009
378
Волейболният тим на Лукойл Нефтохимик ще започне новия сезон на 1 септември. Бургаските играчи се събират на лагер в първия ден на деветия месец и ще се подготвят в зала „Младост".

В клуба през 2009/2010 година няма да разчитат на Борислав Крумов - досегашен помощник на наставника Северин Димитров и част от щаба на Силвано Пранди в националния ни тим. На мястото на един от отговорниците за физическата подготовка на националите, ще работи млад специалист от Бургас.

Васил Стоянов, който стана шампион на Италия с Тренто преди един сезон, няма да играе с екипа на бургазлии. Договорът му изтича и няма да бъде подновен. Същата е ситуацията с Калин Василев, който игра като либеро и посрещач.

От тима очакват и медицинското заключение относно контузията на Петър Христов. Диагоналът претърпя операция на коляното през септември 2008 година и пропусна целия минал сезон. Сега Христов ще мине нов преглед при д-р Тони Георгиев на 20 август, от който ще стане ясно бъдещето му.

Всички останали вече познати волейболисти в тима от Бургас, начело с разпределителя Иван Станев засега остават. При добри предложения за тях от чужбина, офертите ще бъдат обсъдени от ръководството. Новите имена в състава на Северин Димитров ще бъдат 3-4 юноши от школата на Лукойл Нефтохимик, които ще подпишат първите си професионални договори.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).