Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Представиха новия спонсор на "акулите"
Автор: Екип Burgas24.bg 15:07 / 07.08.2009Коментари (0)972
©
„Горди сме, че ставаме партньори с „Черноморец". Връзката между футболния клуб и нашата марка е логична. Услугата ни е нова и смела, с бляскаво бъдеще. И отборът е нов и смел, с бляскаво бъдеще. „QUARTO" е дигитална телевизия за дома с качествата на масов продукт, а футболът пък е най-масовият спорт", заяви директорът на отдел „Специални проекти" към М-Тел Милен Стаматов.

„Футболът стига най-бързо до сърцата на хората, затова вярваме, че чрез него нашата телевизия ще се хареса най-лесно от масовата аудитория", допълни Мария Опренова, мениджър „QUARTO".

Договорът на „QUARTO" като основен спонсор на „Черноморец-Бургас" е подписан за срок от 3 години. Това стана известно на съвместна пресконференция на стадион „Лазур". „Акулите" ще играят през новия сезон с фланелки, на които ще бъде изписано името на спонсора и неговото лого. Публиката ще може да види екипите в неделното домакинство срещу „Черно море" от 1-вия кръг на първенството в „А" група.

Представителите на „QUARTO" изтъкнаха, че телевизията има ред предимства пред конкуренцията в бранша. Тя е интерактивна и позволява обратна връзка с платформата. Предлага 70 канала, виртуална видеотека с 400 филма, музикална секция с 10 000 клипа. Освен стандартните канали, „QUARTO" е единствената телевизия, която включва и 8 HD канала със сериозно присъствие на спорта на екрана. Има и платен пакет за възрастни с еротика.

„QUARTO" е нов телекомуникационен продукт, който позволява да се пазарува по на-лесния и достъпен начен - само с натискане на копчетата на дистанционното.

Бургас е един от първите градове заедно със София и Варна, в които телевизията стартира, а партньорството с „Черноморец-Бургас" е част от стратегията за нейното бързо популяризиране.

Телевизията се предлага от М-Тел, но „QUARTO" се развива като самостоятелна марка, независимо от телеком-оператора.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: