Обявиха конкурс за историята на Нефтохимик, наградата - билет за Spirit of Burgas

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:27 / 05.08.2009
718
Фен-сайтът на Нефтохимик обявява конкурс за описване на историята на клуба. Конкурса е за текст, материали, снимки и статистика описващи част от историята на футболния клуб. Победителят в конкурса ще бъде определен от главния администратор на naftata.com. Наградата за първо място е тридневен билет за фестивала Spirit of Burgas.

Конкурса е отворен за участие за абсолютно всеки, като готовите материали трябва да бъдат изпратени до 10 август на адрес admin@naftata.com, заедно с две имена и рождена дата.

- Периодите и темите, за които може да се пише са:
- 1981 - 1994 година - история на Нефтохимик
- 1994 - 2000 година - история на Нефтохимик
- 2000 - 2009 година - история на Нефтохимик
- 2000 - 2009 година - история на футбола в Бургас.

Текстовете ще бъдат оценявани според достоверността си, размера на информацията, която носят, стил и граматическа коректност на текста, цитирането на точни дати и събития, наличието на подробна статистика за избрания период. Голям плюс за всеки участник ще бъде прилагането на снимки и други материали в цифров вид, които трябва да бъдат с достатъчно добро качество и в подходящ формат за обработка и публикуване. Всеки участник може да пише по няколко теми, като това ще бъде взето предвид при оценяването.

Най-добрите текстове ще бъдат публикувани на фен-сайта на Нефтохимик, а всички получени материали ще бъдат използвани при подготвянето на пълната история на ФК Нефтохимик, върху която в момента работи екип.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).