Росен Тончев в полезрението на световния спорт

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:06 / 28.07.2009
586
Пилотът на "Несебър мото" Росен Тончев спечели четвъртия кръг от националния шампионат по Супермото и четвъртия кръг от Европейската купа, които се проведоха на пистата в Долна Митрополия край Плевен. Тончев завърши първи и в двата манша. Във временното класиране за Европейската купа е на първо място със 197 точки, а за националния шампионат е събрал пълен актив от 200 точки.

Следващото състезание по Супермото ще се проведе в Измир, Турция на 16 август. То ще бъде кръг от Европейската купа. "Надявам се да спечеля състезанието в Измир, но по- важен ми е третият кръг от европейския шампионат, където до момента съм на второ място. При победа ще поведа във временното класиране", коментира Росен Тончев. На 30 август ще се проведе кръг от европейския и световен шампионат по Супермото в Долна Митрополия, където ще пристигнат най- големите имена в моторния спорт.

От "Несебър мото" издадоха, че са постъпи запитвания от големи европейски отбори за бъдещото развитие на Росен Тончев



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).