Нефтохимик започна контролите с разгромна победа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:21 / 21.07.2009
1370
Подкрепян от близо 200 привърженици, съставът на "Нефтохимик" разгроми с 8:1 /5:1/ тима на "Русокастро" в първия си неофициален мач. Още с появяването си на терена в кв. Долно Езерово "шейховете" бяха аплодирани от своите фенове, които ги посрещнаха с развети зелени знамена и свирещи тромби.

Голеадата срещу "Русокастро" бе открита от Антон Спасов, който се разписа на два пъти във вратата на гостите. С две попадения се отчете и играещият изпълнителен директор на клуба Милен Георгиев. По един добавиха Красимир Илиев, Тодор Киселичков, Мирослав Косев и Стоян Ганчев. До края на редовното време по-техничният отбор на "Нефтохимик" можеше да завърши в контролата с много по-изразителен резултат, но пропуски спасиха "Русокастро" от тотален разгром.

Освен голмайсторите от бургаските ветерани участие в мача взеха още Иван Тенев, Станимир Димитров, Благо Митрев, Ганчо Евтимов.

Контролата на "Нефтохимик" бе изгледана от няколко бивши футболисти на бургаския клуб. Сред тях бяха бившият наставник на "Нафтекс" Диян Петков и помощникът му в "Сливен" Димчо Ненов, Стойко Сакалиев и др.

Източник: в. "Компас"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).