Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Асен Блатечки: Бургаската публика е изключително зареждаща
Автор: Екип Burgas24.bg 13:09 / 10.06.2009Коментари ()699
© Burgas24.bg
"Бургаската публика е изключително зареждаща", обяви народния артист Асен Блатечки минути преди да излезе на бургаска сцена. "Бургас го поставям на първо място и неслучайно с мен вече се шегуват", че съм бургазлия, допълни той. Драматичен театър Адриана Будевска обаче се нуждае от едно цялостно вътрешно обновяване. На първо място според народният артист, културното средище се нуждае от камерна сцена, такава каквато има в Пловдив - с климатици, нови седалки, осветление, озвучение и подова настилка.

За Блатечки обаче бургаската публика се оказва най-топла и зареждаща, а за него е истинско удоволствие да играе на сцената на драматичния театър в морския град въпреки състоянието му.

За това лято Блатечки е изцяло погълнат от репетиции и то в Бургас. "Всяко лето от няколко години насам директорът на театъра-Борислав Чакринов ми поставя задачи за различни постановки, традицията и тази година продължава", допълва актьора.

Бургазлии и гости на града имат възможността да се докоснат до таланта и майсторската игра на Блатечки в две уникални постановки-"Секс, наркотици и рокендрол" и "Омайна нощ" с участието на Мария Сапунджиева.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Asen-Blatechki-Burgaskata-publika-e-izklyuchitelno-zarezhdashta-94788
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.