Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ЛИДЕР и Новото време поощряват талантливите зрелостници в Айтос
Автор: Екип Burgas24.bg 10:36 / 28.05.2009Коментари ()598
©
Кандидатите за евродепутати от ПП Лидер и Новото време Емил Кошлуков и Алина Добрева наградиха 16 пълни отличници от СОУ "Христо Ботев" в Айтос. Изявените абитуриенти получиха уникалната възпитателна книга "1000 причини, с които да се гордеем, че сме българи", както и парична награда. Дарението е част от инициативата на коалицията „1000 книги за 1000 лидери".

„Считаме, че е изключително важно вие, младите хора на България, да се гордеете със своя произход и родина. Националното ви самочувствие ще помогне за вашето достойно реализиране в живота като лидери. България има нужда от вас." С тези думи се обърна към младите Емил Кошлуков на тържествената церемония вчера в айтоското училище.

С тържествен водосвет за здраве, успехи и достойна и морална изборна надпревара бе официално открит предизборния щаб на партия ЛИДЕР на улица „Васил Левски" №2 в сградата на бизнес-центъра. Освещаването бе извършено от отец Ромил Негозов от айтоската църква „Свети Димитър Солунски". С пожелание „лидерите" да пазят, ценят и градят с достойнство изконните български ценности към тържеството се присъединиха активисти и симпатизанти на партията.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/LIDER-i-Novoto-vreme-pooshtryavat-talantlivite-zrelostnici-v-Aitos-92451
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.