Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Фестивал на поп музиката стартира във Военния клуб
Автор: Екип Burgas24.bg 18:08 / 19.05.2009Коментари ()1151
Тридневен фестивал „Армиартфест" на поп музиката и модерния танц „Бургас - 2009", започва днес, 19 май, във Военния клуб в Бургас, съобщиха от Министерството на отбраната. Във фестивала участват представители на школите и клубовете към Изпълнителна агенция „Социални дейности на Министерството на отбраната".

Фестивалът ще се проведе на два етапа - за певческо и за танцово изкуство, където ще се представят школите, съставите и клубовете. Той ще завърши с галаконцерт на най-добре представилите се изпълнители.

Фестивалът започва днес с открита изложба на рисунки на възпитаници на школите по изобразително изкуство към ИА „Социални дейности на МО" в Плевен и Русе.

В рамките на фестивала група „Басейн" от Военен клуб - Враца ще изнесе концерт на 21 май (четвъртък) на естрада „Охлюва" в Морската градина. Групата е носител на четири първи награди от Фестивала за поп и рок музика в Несебър.
По време на фестивала ще бъдат проведени и творчески срещи на ръководителите на школи, състави и клубове с вокални специалисти и хореографи - членове на двете фестивални журита.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Festival-na-pop-muzikata-startira-vuv-Voenniya-klub-91147
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.