Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
GGP изстрелват дългочакания клип "Произведено в Бургас", вижте го тук
Автор: Екип Burgas24.bg 17:36 / 16.05.2009Коментари ()9501
©
По-долу можете да видите целия клип
От Понеделник в родния телевизионен ефир ще се завърти най-новия клип на GGP. Артистите на лейбъла пазеха в тайна дълго време кога точно премиерата му ще бъде факт. Ето че резултата вече е на лице - бургаските рапъри презентират собствения си град в изпълненото с шовинизъм, коли, ланци и красиви момичета видео. "Произведено в Бургас" сюрпризира феновете на родния хип-хоп със специални ефекти и качество. В типичния за лейбъла стил, в продукцията гарнирана с комерсиални gangsta рап рими, участие взима и чаровната рапърка uoHuTy от дамското трио "G.G.P. PU$$IES".

Кадрите със сюжета на клипа се развиват още и под вокалите на звездите 45-ти Калибър, S.T.A.M.B.E.T.O, Lamoza, Lil` Mak и Ea$t G. В интродукцията се визуализира подписване на договор с артист на лейбъла, който след това отнася куфарче от офиса на G.G.P. По време на целия клип рапърите, участници в сцените, си разменят куфарчето. В самия край, влизайки в клуба на лейбъла, куфарчето се отваря пред очите на всички и от него бива изваден.. новия диск на "Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N". Всичко това се развива на фона на места като "Часовника", "Моста", Центъра на Бургас, "Грамофона" и още дузина емблематични за града места. Кадрите са запечатани в HD формат, което е прецедент за български рап клип. Продукцията е с амбицийте да бъде завъртяна по МТВ, като от щаба на организацията съобщават, че до седмица очак
ват отговор от централата на световния музикален канал. Парчето към клипа ще бъде включено в програмата на лейбъла за фестивала "Spirit Of Burgas" това лято. Рапърите готвят още много изненади на феновете си, като една от тях е излизащия скоро албум на Lil` Mak, както и компилацията с новите им артисти. От G.G.P. се похвалиха, че броя на активните им артисти в цяла България в момента е над 70 души, което ги прави най-големия лейбъл в страната.

"За нас е гордост, че сме жители на Бургас и живеем в България, като това искаме да покажем и на нашите фенове" - коментира 45-ти Калибър. Заснемането и постпродукцията са съвместна продукция на G.G.P. с ФАР ТВ, чието дело е и изработката на клипа.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/GGP-izstrelvat-dulgochakaniya-klip-Proizvedeno-v-Burgas-vizhte-go-tuk-90665
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.