Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Карнобат ремонтира всичките си учебни заведения до края на 2010
Автор: Екип Burgas24.bg 15:24 / 16.03.2009Коментари ()317
Над 3 000 000 лв. са изразходени за ремонти в социалната инфраструктура в община Карнобат обяви министърът на труда и социалните грижи Емилия Масларова.

Министър Масларова лично извърши проверка за резултата от действието на проект „Красива България" в едно от най-старите учебните заведения във втората по големина община в Бургаска област.

Почти 200 000 лв. са били инвестирани в ремонта на детска градина „Иглика" в градския парк на Карнобат. Оказва се, че това е първата мащабна реконструкция на сградата през последните 30 години.

В учебното заведение се подготвят 100 деца в четири различни възрастови групи, персоналът е от 18 души. Детска градина „Иглика" вече е санирана, газифицирана, с нови външни и вътрешни мазилки, обновени санитарни възли, основно ремонтиран кът за игри в двора, снабден с нови съоръжения за забавления на децата.

Община Карнобат е единствената в областта, която е включила в своята строителна програма абсолютно всяко едно учебно заведение - заяви кметът Георги Димитров. До края на 2010 год. цялата образователна инфраструктура ще бъде ремонтирана - гарантира градоначалникът



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Karnobat-remontira-vsichkite-si-uchebni-zavedeniya-do-kraya-na-2010-81562
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.