Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
800 абсолвенти получават дипломите си от БСУ в петък
Автор: Екип Burgas24.bg 16:39 / 03.12.2008Коментари ()561
© Burgas24.bg
На 5 декември, петък, от 10 часа в атриума на университета ще се състои тържествената промоция на Випуск 2008. Над 800 абсолвенти ще получат своите дипломи за завършено висше образование. От тях 23-ма са отличниците на випуска, на които Ректорът ще връчи „Свидетелство за отличие" за постигнати високи резултати в учебната дейност и доказан стремеж за издигане авторитета на БСУ. За първи път ще се дипломира випускът на служителите от държавната администрация в цяла Югоизточна България, които завършват магистърска програма по Публична администрация.

За втори пореден път в своята история Бургаският свободен университет ще започне церемонията с жезъл, специално изработен съгласно академичната хералдика и символизиращ единството, мъдростта и независимостта на академичната институция. Жезълът ще се носи от проф. дтн Андон Лазаров - преподавател с изявена научнопреподавателска и изследователска дейност.

Поканени са вицепремиерите Меглена Плугчиева и доц. д-р Даниел Вълчев - министър на образованието и науката, министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев, министърът по европейските въпроси Гергана Грънчарова, всички депутати от Бургаски избирателен район, членовете на Настоятелството на БСУ, областният управител, почетните консули в Бургас.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/800-absolventi-poluchavat-diplomite-si-ot-BSU-v-petuk-68477
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.