Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Спас Генов е имал огромни дългове
Автор: Екип Burgas24.bg 09:19 / 30.10.2008Коментари ()10131
© BulPhoto
Спас Генов се е разминал по чудо със смъртта, тъй като прободната рана е на милиметри от сънната артерия
Намушканият в центъра на Бургас боксьор Спас Генов е имал огромни дългове към частни лица, съобщиха запознати с разследването.

Европейският вицешампион бе нападнат с нож във вторник малко след 16 ч на кръстовището на улиците "Христо Ботев" и "Сливница". 27-годишният бивш национал се движел пеша заедно с приятелката си Галина Георгиева. Младата жена е в напреднала бременност и за щастие се отървала без драскотина. Малко преди да пресекат улицата, до тях внезапно спряло "Ауди А4". От колата изскочили четирима души, които, без да кажат дума, го пребили с дървени бухалки и намушкали във врата. Екшънът се разиграл пред очите на десетки очевидци и патрул на Пътна полиция. Униформените се притекли на помощ и откарали боксьора в реанимация. Според дежурните лекари състоянието на спортиста е критично, но няма опасност за живота му.

Автомобилът на нападателите е открито изоставен. Колата е регистрирана на името на 46-годишния Минчо Стоянов, но е билa използванa предимно от 20-годишния му син Николай, който се издирва. Униформените проверяват дали Генов не е замесен в пласиране на дрога. Неговият брат - 31-годишният Емил Генов, е основен играч в наркобандата на Стойчо Калоянов-Лудия. Той попадна зад решетките на 10 юли т.г. заедно с още деветима от групировката на Лудия.

Източник: в. "Стандарт"




Още по темата: общо новини по темата: 3
29.10.2008 »
28.10.2008 »
28.10.2008 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Spas-Genov-e-imal-ogromni-dulgove-64403
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.