Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Уникален воден куклен спектакъл тази вечер на басейн "Флора" в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 14:50 / 16.08.2014Коментари ()1231
©
Театър на краката с импровизирани кукли, спектакъл на сенките, живи истории от каменни фигури и воден куклен спектакъл, пренесен от делтата на Червената река - Виетнам са само малка част от събитията, с които Бургаския куклен Театър ще отпразнува своя 60-годишен юбилей. 

До 17-ти август Бургас се превръща в открита сцена на куклено-театралното изкуство, а бургаската публика е част от първия по рода си Фестивал на Кукления театър, организиран от Община Бургас и Куклен театър - Бургас.

Колоритната програма събира на едно място творци от четири държави - Русия, Италия, Франция, Испания. Предвидени са 15 арт изяви. 

Тази вечер на лятна сцена "Охлюва" от 19.00 и 20,30 часа ще бъде представен спектакълът "Камък по камък" на гостуващата театрална трупа "L'Home Dibuixat" от Испания. 

От 21.00 часа на малкия басейн в плувен комплекс "Флора" ще се състои представлението "Райска птица". Уникалния воден спектакъл е на театър "Слон" България. Утре е закриването на фестивала , когато в Морската градина от 17.30 часа, когато ще бъдат пуснати 60 светещи фенера в небето.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Unikalen-voden-kuklen-spektakul-tazi-vecher-na-basein-Flora-v-Burgas-509442
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.