Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургаският клон на "Български пощи" на печалба от над 1 300 000 лв.
Автор: Екип Burgas24.bg 17:00 / 04.12.2013Коментари ()684
Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров каза, че е доволен от видяното по време на инспекцията на дейността на разменно-сортировъчния център на Бургаската поща.

"Всички искаме бъдещето на "Български пощи" да бъде по-добро и с бързи мерки да се опитаме да извадим от този лош финансов резултат дружеството, което в бъдеще би ни позволило да помислим и за доходите така, щото да бъдат адекватни за труда, който полагат нашите служители", посочи зам.-министърът.

Той допълни, че финансовите резултати на бургаския клон на пощите са добри и прогнозно за 2013 година печалбата му ще е близо 1 350 000 лева.

"Това е благодарение на много съвкупности. Едната причина може да е икономическият растеж на региона, много повече бизнес в района, който предполага и много повече пратки и писма да бъдат обработвани, гъвкав мениджмънт, привличане на нови клиенти. Исторически "Български пощи" е най-големият оператор и хората ни имат самочувствието, че работят в най-големия оператор, независимо от голямата конкуренция на пазара. Привличането или губенето на клиенти е естествен процес във всеки едни бизнес и стремежът на мениджмънта е да привлича нови клиенти и все по-малко да дава възможности установени клиенти на "Български пощи" да прекратяват взаимоотношенията си с дружеството", посочи Тодоров.

В отговор на въпрос ще има ли коледни подаръци за работещите в пощите, особено след като в този период работата им се увеличава двойно, зам.-министърът припомни, че от месец ноември има увеличение и стремеж за изравняване на различните категории служители в дружеството, да получават по-високи възнаграждения.

"Това не е еднократен акт, а политика на министерството и на дружеството. Това обаче ще се случва само при добри резултати за самото дружество", каза зам.-министър Тодоров. Той пожела пожела здраве, кураж и самочувствие на работещите в пощите.

Източник: Радио "Фокус"



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaskiyat-klon-na-Bulgarski-poshti-na-pechalba-ot-nad-1-300-000-lv-467550
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.