Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Спипаха бургазлия, крадял на Северния плаж
Автор: Екип Burgas24.bg 11:50 / 04.11.2013Коментари ()615
В резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно управление «Полиция» - Бургас по отношение кражбата на раница, съдържаща: лични документи, портмоне със сумата от 225 евро, 70 лева, мобилен телефон, цифров фотоапарат и флашка за мобилен интернет, собственост на 48-годишен словашки турист, осъществена на 12.08.т.г. около 14.00 ч. от плажната ивица в близост до заведение «Фиеста» на Северния бургаски плаж, е установен извършителя на деянието - това е криминално проявения С.А., 41-годишен от Бургас.

Констатирано е, че С.А. е извършил кражба и на още два мобилни телефона и сумата от 5 лв., собственост на 15-годишна бургазлийка и неин 16-годишен приятел, осъществена отново на плажната ивица в близост до заведение «Фиеста».

С.А. направил пълни самопризнания, като част от откраднатите вещи са намерени и иззети. 41-годишния бургазлия е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. Работа по образуваните досъдебни производства и документирането на цялостната престъпна дейност на лицето продължа от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Spipaha-burgazliya-kradyal-na-Severniya-plazh-462399
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.