Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Избраха топ лицето на Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 15:46 / 22.08.2013Коментари ()1058
©
19-годишната Екатерина Яковлева е новото ТОП ЛИЦЕ на Слънчев бряг 2013, съобщават от ПРофайл. Модният корифей на родното Черномориe Димитър Увалиев бе продуцент и водещ на красивата надпревара. Официален домакин на събитието бе клуб Мания, Слънчев бряг.

За да оценяват претендентите за красота във Вип ложите се настаниха плейбоят и бохем Славчо Тошев, популярния лайфстайл спец Наско Лазаров - ПРофайл, местни спомоществуватели и модни ценители.

За "Топ лице на Слънчев бряг бе избрана Екатерина Яковлева, която от 3 години живее в курортния комплекс. Занимава се с танци, учи маркетинг и мениджмънт в Несебър. Зодия Стрелец е, а свободното време си време прекарва във фитнес залата. Няма приятел.

Родом е от Казахстан. Преди 3 лета идва на почивка с родителите си и пленени от красотата и климата на нашето Черноморие оставата да живеят завинаги тук.

Топ лицето на Слънчев бряг за 2013-та има сестра, която се занимава с мода. Самата Екатерина не крие плановете и амбициите да я последва.

Като типичен представител на зодия Стрелец иска да стане известен модел и да стартира кариерата си именно от България.

В Елените, Свети Влас и Несебър красивия модел организира тематични вечери "В памет на Висоцки" и е убедена, че един ден името й ще се прослави не само у нас, но и по света, допълват още от ПРофайл.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Izbraha-top-liceto-na-Slunchev-bryag-449982
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.