Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Сухи са пътните настилки в Бургас и областта
Автор: Екип Burgas24.bg 09:20 / 17.08.2013Коментари ()460
© Burgas24.bg
Сухи са пътните настилки в Бургас. Видимостта не е ограничена. Движението се извършва с нормална интензивност . Две пътни отсечки на територията на областта са в ремонт. В ремонт е отсечката Шумен - Карнобат.

Реконструкция се извършва и на пътя Елхово - Бургас, където има ограничение на скоростта. Няколко са въведените ограничения, като те важат предимно за тежкотоварни автомобили.

Дюлински проход е затворен за товарни превозни средства. Забранено е преминаването на камиони над 10 тона по пътя Черница - Сунгурларе - Чубра. Забрана за движение има въведена и за камионите над 20 тона по два пътни участъка: Провадия - Айтос и Царево-Резово. 

По надлеза на пътя Бургас - Созопол към местността "Ченгене скеле" е забранено движението на превозни средства с тегло над 3,5 т. паради авария на носещата конструкция на надлеза. Забранено е движението на камиони по отсечката Бургас-Слънчев бряг през летните месеци. 

Препоръчителният обходен маршрут е през гр. Каблешково и с.Тънково. Кръстовището Созопол -Приморско между вилно селище "Каваци" и ваканционно селище "Дюни" е затворено за движение.


Източник: радио "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Suhi-sa-putnite-nastilki-v-Burgas-i-oblastta-449082
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.