Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мутра разби главата на шефа на “Криминална полиция"
Автор: Екип Burgas24.bg 10:02 / 01.08.2013Коментари ()6943
© Burgas24.bg
Началникът на сектор "Криминална полиция" в ОДМВР-Бургас Николай Николов е бил жестоко ударен в главата от самозабравила се мутра, която нямала никаква представа срещу кого се изправя. Николов е обезобразен, пише Флагман.бг, като се позовава на анонимен източник. Инцидентът се е разиграл на пешеходна пътека в бургаския жк "Славейков". Висшият полицай се прибирал от работа, било на свечеряване. Той пресичал уличното платно на маркировката за пешеходци, когато до него внезапно автомобил забил спирачки, водачът се оказал страховита годзила.

Очевидно било, че пешеходецът с нещо е нарушил спокойствието му. Тайното ченге нямало време да се легитимира. Нападателят забил мощно кроше в дясната му скула и го повалил на асфалта. Напсувал го, качил се в лимузината и си тръгнал. Няколко часа по-късно биячът е издирен и е арестуван.

49-годишният криминалист е приет в неврохирургия окървавен, с разбит нос, със счупена горна челюст, силни болки в главата. Направена му е веднага операция и е преведен в столична клиника.

Счупен е максиларния синус и за да се облекчи положението на пациента трябва да бъде поставена титаниева мрежа, което е сериозна лицевочелюстна операция, казаха лекари от МБАЛ-Бургас. Николов е излязъл в болнични. Случаят се пази в тайна, за да не се всява паника сред населението, че из града безнаказано всеки може да удря всекиго.

Източник: Блиц


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Mutra-razbi-glavata-na-shefa-na-Kriminalna-policiya-446152
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.