Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Студент почисти от тревата табелата, показваща началото на Карнобат
Автор: Екип Burgas24.bg 13:47 / 17.07.2013Коментари ()1118
©
Студентът Кирил Курукювлиев почисти табелата показваща началото на гр. Карнобат. Като част от структурата в града на Сдружение "Младежки Глас" - България, младежът със собствени усилия и зареден с мотивация показа, че младите хора имат инициативност и могат да се справят с възникналите нередности. Ето какво сподели младият ентусиаст:

"Отне ми време, но определено си заслужаваше да се погрижа лично за проблема. Табелата вече се вижда изрядно и със сигурност ще ми е много по приятно като си прибирам с колата си и я виждам без храсти, треви и бодли, които да я загрозяват. Обаче тревата расте, а аз съм завършващ безработен студент по Финанси в Стопанска академия "Д.А.Ценов"-Свищов, нямам много ресурси, освен мотивация и мотика предполагам, че по един или друг начин това ще стигне до общината, а защо не и да се направи малка, свежа градинка тип Бургас. В действителност не смятам, че съм направил нещо специално, но определено бих искал повече хора да вземат пример от подобни постъпки и инициативи и когато виждат, че нещо не е наред, да не чакат друг да вземе мерки, а веднага да реагират с помощ или като се потърси нужната институция. Не напразно съм член на сдружение "Младежки Глас" България съставено от млади личности от цялата страна, имащи общата кауза - да развиват потенциала, който притежават, да се учат на екипна работа и до допринасят за всестранното развитието на младите." В свободното си време Кирил участва в конкурси и състезания от всякакво естество - есе, разказ, стихотворение, видео-конкурси, семинари, конференции. Кирил е лидер на екип участващ в проекта "Моята банка на бъдещето 2.0", участвал е в фестивал "Орел на Дунава" и победител в национална игра организирана от "Ford Bulgaria", с награда Ford Fiesta 2013 и е с награда от предаването "Очевидец" по БНТ2.

Младежът от Карнобат, част от голямото семейство на Сдружение "Младежки Глас" споделя, че и за напред ще организира подобни инициативи единствено с цел принос към личното и обществено благо.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Student-pochisti-ot-trevata-tabelata-pokazvashta-nachaloto-na-Karnobat-443673
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.