Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ОИЦ – Бургас разкрива пътя към успешния проект
Автор: Екип Burgas24.bg 07:00 / 09.07.2013Коментари ()796
Днес, Областен информационен център - Бургас организира Тематична конференция "Пътят на проекта - научени уроци и добри практики". Събитието ще се проведе от 11:00 ч. в сградата на Областна управа - Бургас, на адрес: ул. "Цар Петър" №1. Срещата е насочена към представители на читалища, библиотеки, намиращи се на територията на Област Бургас.

На срещата е поканен Областния управител на Област Бургас Павел Маринов, а гост - лектор ще бъде Анна Попова от Българската библиотечно - информационна асоциация, която ще разкаже подробности за дейностите на организацията. Целта на събитието е да обобщи основните стъпки при подготовката и изпълнението на един успешен проект. Присъстващите ще могат да научат още и за прилагането на необходимите мерки за информация и публичност по проектите. Читалищните дейци ще разберат къде да търсят обявите за набиране на проектни предложения и ИСУН (структурирана система, даваща възможност за преглед на проектите, които се изпълняват в България по Оперативни програми, райони и бенефициенти).

ОИЦ - Бургас е създаден по проект № BG161РО002-3.3.02-00018-С0001 "Създаване и функциониране на Областен информационен център - Бургас" и е част от мрежата от 27-те Областни информационни центрове. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/OIC-Burgas-razkriva-putya-kum-uspeshniya-proekt-442116
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.