Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Престоят на Елена Йончева в Сомалия струвал на България няколко милиона лева
Автор: Екип Burgas24.bg 09:50 / 04.07.2013Коментари ()1262
© Bulfoto
Престоят и действията на Елена Йончева, когато ходи да говори с партизаните и бунтовниците в Сомалия, след това струваха на нашата държава няколко милиона лева. Това каза Ивайло Московски, член на Временната анкетна комисия за "Авиоотряд 28" и въздухоплавателни средства на Министерството на отбраната за периода август 2009 - март 2013 г. и бивш министър на транспорта, информационните технологиите и съобщенията. 

"Разбира се, не всеки журналист има честта и възможността да е приятел на лидера на БСП Сергей Станишев, за да постигне тези "добри ефекти" за държавата си. Но това е факт. След като има желание да дава мнение навсякъде с писма и опровержения, нека сега да коментира и това. Нейните действия в Сомалия струваха на нашата държава няколко милиона лева. След това трябваше да се разплатим към Франция и ние платихме тази сума - правителството на ГЕРБ. Нека тя да разкаже", посочи Ивайло Московски.


Източник: Агенция "Фокус"


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Prestoyat-na-Elena-Ioncheva-v-Somaliya-struval-na-Bulgariya-nyakolko-miliona-leva-441342
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.