Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургаските полицайки показаха точен мерник
Автор: Екип Burgas24.bg 15:14 / 28.05.2013Коментари ()1791
По безапелативен начин отборът на ОДМВР - Бургас жени се класира на призовите първо и второ място на завършилия Републиканския преглед по стрелба с голямокалибрен пистолет за служители на МВР - зона Бургас, Сливен, Ямбол, "Гранична полиция" - Бургас. В състезанието се включиха общо 20 полицейски служители, завоювали привилегията да защитят областните си дирекции след тежки вътрешни съревнования.

В отбора на жените от ОДМВР - Бургас участваха: Калия Шопова - неколкократен победител по стрелба и майстор на спорта по спортна стрелба, Ирина Недкова от сектор "Човешки ресурси", Мариана Благоева от сектор "Охрана на обществения ред и териториална полиция" и Веселина Иванова от Дома за временно настаняване на пълнолетни и заведението за отрезвяване. Индивидуално наградата при жените завоюва Калия Шопова, а на второ място беше класирана - Веселина Иванова.

В мъжкия отбор на бургаската дирекция участваха служители от Калин Соколов, Николай Петков, Митко Карайотов и Румен Коларов от сектор "Специализирани полицейски сили" към ОДМВР - Бургас, разпределени в два отбора - първият от тях в състав : Калин Соколов и Николай Петков се класира на четвърто място, а отбора на Митко Карайотов и Румен Коларов са на второ място в отборното класиране. Индивидуално трето място взе Николай Петков, която бе изпреварен от служители от "Гранична полиция" - Бургас / първо място/ и ОДМВР - Сливен / второ място/.

Спечелването на Републиканския преглед по стрелба с голямокалибрен пистолет за служители на МВР - зона Бургас, Сливен, Ямбол, дава възможност на спечелилите служители да защитят честта на ОДМВР - Бургас в предстоящия Републикански турнир по стрелба в Стара Загора, предвиден да стартира на 19.06.т.г.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaskite-policaiki-pokazaha-tochen-mernik-434805
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.