Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Информационен ден за подобряване на виртуалната достъпност в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 15:09 / 15.05.2013Коментари ()641
Община Бургас организира информационен ден по проект "Подобряване на виртуална достъпност в Югоизточна Европа чрез съвместни инициативи, улесняващи внедряването на широколентови мрежи (SIVA)", който ще се проведе на 20.05.2013г. от 13:30 ч. в Културен център "Морско казино", зала "Георги Баев".

Информационният ден е насочен към широк кръг от заинтересовани страни - потребители, доставчици на широколентови услуги, неправителствени организации, представители на бизнеса, общини, медии и други заинтересовани страни.

На информационния ден ще бъдат представен напредъка по проекта и ще бъде разгледано състоянието на достъпа до широколентови услуги в страните партньори, в община Бургас и в България. По време на презентациите в отделна зала участниците ще имат възможност на щандовете на доставчиците на широколентови услуги да получат рекламни материали и/или да се информират лично за актуалните пакети към момента.

Проектът SIVA цели ограничаването на дигиталната пропаст в Югоизточна Европа чрез осигуряването на иновативни методи и намирането на решения за подобрението на достъпа до широколентови услугии е финансиран от Оперативна програма "Югоизточна Европа" и съфинансиран от държавния бюджет.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Informacionen-den-za-podobryavane-na-virtualnata-dostupnost-v-Burgas-432614
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.