Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Одобриха Поморие за членство в Световната Федерация на Туристическите градове
Автор: Екип Burgas24.bg 17:08 / 03.04.2013Коментари ()705
©
Град Поморие е одобрен за членство в Световната Федерация на Туристическите градове(WTCF). На 11 и 12 септември ръководството на Община Поморие ще присъства на среща на високо равнище в Пекин редом с лидерите на някой от стоте най-известни туристически градове, международни туристически организации и компании и експерти в индустрията. Срещатата ще даде възможност за обмен на информация и дискусии. Това е уникален шанс град Поморие да бъде представен пред широката китайска аудитория в една от най-развитите икономически страни в света.

Туристическото изложение е само малка част от организираните мероприятия по време на срещата. То ще се проведе на една от най-оживените търговски улици в Пекин с цел промотиране на туристическите ресурси на участващите градове и запознаване с тяхната култура.

Световната Федерация на Туристическите градове е основана през 2012 година, неин председател е Уан Аншун, кметът на Пекин. Изложението на Световните туристически градове, както и други дейности по време на конференцията миналата година привлякоха вниманието на 500 000 туристи и дадоха повод за над 500 публикации в медиите.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Odobriha-Pomorie-za-chlenstvo-v-Svetovnata-Federaciya-na-Turisticheskite-gradove-425188
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.