Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
В Приморско очакват повече руски и украински туристи
Автор: Екип Burgas24.bg 09:17 / 03.04.2013Коментари ()671
©
Приморско за поредна година представи предимствата си като атрактивна дестинация на две престижни туристически изложения Mitt - Москва и UITT в Киев. Освен върху представянето на туристическите забележителности и уникалните природни дадености на района, представителите на общината наблегнаха и на индивидуалните контакти, които са в основата за получаване на обратна връзка при търсене и предлагане на туристическия продукт.

Интересът на руските туроператори е насочен повече към възможностите, които предлага туристическата база, като предпочитанията са към висока категория хотели, но в съчетание със сигурност и спокойствие. Сравнително ниската застроеност на района е един от плюсовете повече руски туристи да се насочват именно към Южното Черноморие. Друг плюс са и добрите условия за детски отдих.

За разлика от руснаците, които са привърженици на организирания туризъм, украинските туристи нямат претенции относно удобствата на големите хотели. Затова вече има и множество сключени индивидуални договори. Въпреки, че проблемът с визите продължава да бъде пречка, община Приморско очаква това лято руските и украинските туристи да бъдат повече от миналогодишното.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/V-Primorsko-ochakvat-poveche-ruski-i-ukrainski-turisti-425011
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.