Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Председателят на ОбС награди талантливи деца от ОДК-Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 15:27 / 26.02.2013Коментари ()2721
©
Бивши и настоящи ученици от
ОУ " П. К. ЯВОРОВ":
виж още
Бивши и настоящи ученици от
СОУ ,,Д.Чинтулов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Димитър Стоянов и Мона Радева, възпитаници на школите по изобразително изкуство към ОДК-Бургас, получиха специални подаръци. Те им бяха връчени от председателя на Общинския съвет в морския град Снежина Маджарова. Двете талантливи деца бяха изненадани с два професионални комплекти за рисуване.

Мона е ученичка в 4-и клас в ОУ "Пейо Яворов", а неин преподавател в ОДК-Бургас е Денислав Белчев. Димитър е 5-и клас в СОУ"Добри Чинтулов, а талантът си в школата развива при Красимир Зинин. Двете деца са завоювали грамоти и награди от национални конкурси и изложби.

"Истинско удоволствие е общуването с такива будни деца. Те са амбициозни и не спират да развиват уменията си. ОДК-Бургас е място, където могат да получат професионално обучение и да развиват таланта си. Успехите за тях тепърва предстоят. Такива деца трябва да бъдат насърчавани, винаги съм готова да им помагам", сподели председателят на ОбС-Бургас Снежина Маджарова. Тя също бе изненадана с подарък - картина от децата от ОДК-Бургас.

Мона и Димитър получиха красивите комплекти за рисуване в присъствието на своите преподаватели от школата и на Николина Стоянова, помощник-директор в ОДК-Бургас. Снежина Маджарова връчи и трети професионален комплект за рисуване, който ще бъде използван за нуждите на обучаващите се деца в школата.

"Подобен жест е голяма емоция и мотивация за децата. Има голям интерес към двете школи по изобразително изкуство, през лятото също се провеждат занимания. Приемаме деца от различни възрасти, които посещават школите няколко пъти в седмицата", коментира Николина Стоянова.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Predsedatelyat-na-ObS-nagradi-talantlivi-deca-ot-ODK-Burgas-418386
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.