Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пролетта идва в Galleria Burgas през февруари
Автор: Екип Burgas24.bg 13:34 / 15.02.2013Коментари ()650
©
Пролетта влиза в мол Galleria Burgas още в средата на февруари. От днес, 15 февруари, първият етаж на търговския център ще се превърне в дом на Пижо и Пенда с откриването на Базара на мартеницата.

До 2 март над 10 щанда ще предлагат червено-белите конци, сплетени по хиляди различни начини, на клиентите на Galleria Burgas. В специална работилничка най-малките посетители на търговския център ще могат да "откраднат занаята" от сръчните ръце на плетачка на мартеници и да си направят свои собствени амулети за здраве.

Хилядолетната българска традиция ще бъде спазена и всеки от посетителите на търговския център ще бъде дарен с мартеница и пожелание за щастливо ново начало. "Посетителите на Galleria Burgas не са анонимна и безлична маса. За годината, в която сме заедно, те се превърнаха в приятели, а на първи март всеки закичва близките си с мартеница, като символ на надеждата и символ на онова българското, здравото, вярващото, което всички ние носим в сърцата си", вълнуват се мениджърите от търговския център.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Proletta-idva-v-Galleria-Burgas-prez-fevruari-416065
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.