Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стоян Гюзелев ще участва в среща на Експертния съвет по животновъдство в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 10:54 / 14.01.2013Коментари ()655
Народният представител от ГЕРБ-Бургас Стоян Гюзелев ще вземе участие в отчетна среща на Експертния съвет по животновъдство към Областна дирекция "Земеделие" -Бургас. Тя ще се проведе на 15 януари (вторник), в хотел "България"- зала "Компас" от 10:00 часа в морския град.

Бургаският депутат е и член в парламентарната Комисия по земеделие, а в срещата ще вземе участие и областният управител Константин Гребенаров. По време на форума, на който ще присъстват и животновъди от Бургаски регион, ще бъдат представени изпълнените дейности за 2012 г. както и осъщественият и заложен в "Програма за дейността на Областна експертна комисия по животновъдство" конкурс и връчване на приза "Най-добър млад животновъд на годината".

По инициатива на Областна дирекция "Земеделие" Бургас на 29 март 2012 г. бе сформиран Областен експертен съвет по животновъдство. Приета бе "Програма за дейността на Областна експертна комисия по животновъдство", като поставените цели са решавани на важни проблеми в сферата на животновъдството. Част от "Програмата" е провеждането на информационни срещи с животновъди, както и участия във форуми, свързани с този сектор в Бургаски регион.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Stoyan-Gyuzelev-shte-uchastva-v-sreshta-na-Ekspertniya-suvet-po-zhivotnovudstvo-v-Burgas-408316
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.