Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Lilly of the West с два концерта в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 12:56 / 01.10.2012Коментари ()729
©
Lilly of the West ще представи в Бургас песните от новия си албум "Swings & heartaches", както и класическите хитове на кънтри музиката. Концертите са в петък (05.10) в клуб "Рубаят ди Мари" от 21 часа и в събота (06.10) в Морското казино от 19 ч.

Lilly of the West е основана през 1996 г. Не след дълго бандата издава дебютен албум и започва активна творческа и концертна дейност - участват в престижни фестивали в Европа и Америка. През 1998 г. са избрани за "най-добра блуграс група на Европа"; печелят и награди от Световната блуграс асоциация в Нешвил. Пионерите в българската кънтри музика имат девет албума и богат репертоар, включващ кънтри, блуграс, суинг, джаз, поп и ирландски фолк.

"Lilly of the West" е в състав: Лили Друмева - вокал, Ясен Василев - китара, Мишо Шишков - слайд китара, хармоника, Люси Стойнев - цигулка и Свобода Боздуганова - бас.

Талантът на Лили Друмева и на нейните приятели са им спечелили множество приятели и почитатели по цял свят. За първи път те ще пеят в Бургас и затова интересът към тях в морския град е голям.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Lilly-of-the-West-s-dva-koncerta-v-Burgas-384466
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.