Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Морски плаж Черноморец-централен изпълни до ключ всички дадени от експертите указания
Автор: Екип Burgas24.bg 11:10 / 12.08.2012Коментари ()375
Морски плаж Черноморец-централен изпълни до ключ всички дадени от експертите указания съгласно сключения договор за стопанисването му. Ивицата с площ 15 000 кв.м . е приведена в необходимото съгласно Закона състояние. Плажът е изцяло почистен и обезпаразитен. Има спасителни постове, флагова сигнализация, информацинни табла, квалифицирани лица, които отговарят за безопасността на плажуващите. Осигурени са нови кошчета за боклук и са ремонтирани всички душове. Има назначени медицински лица, които да реагират при необходимост, осигурена е и спасителна лодка.

Стриктно е спазено изискването 50 на сто от активната плажна площ да бъде предоставена за свободно ползване. Плажът е безопасен, чист и спокоен. Почистването на пясъка и заглаждането му се извършва ежедневно. В най-кратък срок ще бъде поставена рампа за достъп на инвалиди. Наемателят Атанас Атанасов каза, че през октомври тази година започва работа за реализацията на мега проект, който ще постави плажа в Черноморец в челна позиция и ще му отреди водещо място.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Morski-plazh-Chernomorec-centralen-izpulni-do-klyuch-vsichki-dadeni-ot-ekspertite-ukazaniya-372906
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.